Mann kjører truck med last utenfor bygg

På VTA Stjørdal er vi 52 ansatte. Vi har både interne oppdrag inne på avdelingen og eksterne serviceteam. Vi holder til i Værnesgata 16, og har arbeidstid mandag til fredag kl. 07.30 - 15.00.

I Fides vektlegger vi arbeid som verdi. Men vi har også fokus på trening, kosthold,  basiskompetanse og trivsel. Vi vektlegger fysisk aktivitet og har faste, organiserte treninger tirsdager og torsdager. Da er vi på treningsenter og vi går turer. Vi har felles lunsj to dager pr. måned, og da er det ulike gruppper som forbereder og gjennomfører lunsjen. Kurs og veiledning i basiskompetanse gjennomføres ved b.la. nettbrettkurs, oppgaver og gjennom tilrettelagte arbeidsoppgaver.

Trivsel er viktig i et arbeidsmiljø. Vi har flere sosiale tilsetninger i løpet av året. Dette kan være bowling, ut på tur hvor vi kan besøke andre bedrifter, sommer-, jul- og påskeavslutninger med lunsj og sosialt samvær. 

Vi utfører forskjellige oppdrag for flere bedrifter i vår region. Eksempler på samarbeidspartnere er:    

  • Taktila as, vi moterer taktiler/klistremerker på ledelinjer
  • BEWI Norplasta as, ulike oppdrag innen plast- og emballasje produksjon
  • Maskon AS, kvalitetsikring av nåler som brukes til vaksinasjon av oppdrettslaks
  • Stjørdal Bibliotek, vi gjennomfører transport av bøker
  • Kan også være oppdrag fra næringslivet etter forespørsel. Eks. produksjon av sandsekker til MUS Stadion, pakking av tennposer for Coop osv.

Vi ønsker oss gjerne flere samarbeidsbedrifter, der vi kan være en bidragsyter som f.eks avlaster og gjennomfører forskjellige oppgaver for bedrifter. Ta gjerne kontakt med oss om du har et oppdrag du vil drøfte med oss. 

Vi har også litt intern produksjon med b.la. en egen søm avdeling. På søm avdelingen er det mulig å få skiftet glidelås og vi gjør små reparasjoner på oppdrag fra privatkunder. I tillegg produserer vi flotte, vanntette sittunderlag og luer. I tillegg har vi vedproduksjon, og vi kan produsere produkter som f.eks. potetkasser som er til salgs.